Over Thijs Hofsteenge

Welkom op de site van Thijs Hofsteenge. CCV-D2 gecertificeerd directiechauffeur. In 2006 ben ik met directiechauffeurswerk begonnen als studentchauffeur. Een populaire studentenbaan waarbij je voor klanten in hun eigen auto ritten verzorgt.

Al snel was voor mij duidelijk dat dit een op mijn lijf geschreven baan is. In 2007 had ik de kans om voor mijzelf te beginnen. Daarom ben ik in 2007 voor mijzelf, maar handelend onder de naam Driven Chauffeurs, begonnen. In eerste instantie met een zakelijk partner. Een grote interesse in auto’s en autorijden en een dienstbare opstelling tegenover klanten waren de basis van de oprichting.

In 2009 ben ik verder gegaan met een andere partner. Doordat deze partner in 2011 de prioriteit legde bij verder studeren heb ik ervoor gekozen om zelf verder te gaan en mij verder te gaan professionaliseren. Zodoende ga ik nu verder onder mijn eigen naam Thijs Hofsteenge Directiechauffeur.

Inmiddels heb ik een interessante kleinschalige klantenkring opgebouwd. Van zakenmensen tot artiesten tot éénmalig opgehaald willen worden van diner of feest. Ik heb ervaring met een breed spectrum aan ritten en klanten. Kiest u voor mij als directiechauffeur dan weet u zeker dat kwaliteit en professionaliteit in het directiechauffeursvak de hoogste prioriteit heeft. Dat wil zeggen dat discretie, integriteit, veiligheid en punctualiteit gegarandeerd zijn. U als klant moet zich te allen tijde op uw gemak voelen. Rijtechnisch maar ook in omgangsvormen.

Ik als directiechauffeur breng u in uw eigen auto naar elke door u gewenste bestemming. Op deze manier reist u ontspannen, kunt u tijdens reistijd in uw eigen auto werken en hoeft u een drankje op feest of partij niet te laten staan. Ik draag zorg voor u en voor uw auto. Voor mij heeft professionaliteit in het directiechauffeursvak de hoogste prioriteit.

Daarom heb ik er in 2013 voor gekozen een CCV-D1 certificering te behalen. Dat wil zeggen dat ik een rijopleiding heb genoten die er op gericht is een zo comfortabel, veilig en vlot mogelijke rijstijl aan te leren. Ook wordt er tijdens de opleiding stilgestaan bij de beveiligingstechnische aspecten van het directiechauffeursvak. In januari 2018 is hier een opleiding tot D2 gecertificeerd directiechauffeur bijgekomen. Ik ben hier in één keer voor geslaagd. D2 gaat veel meer in op veiligheidstechnisch rijden. Continue aware zijn van gevaar, altijd naar zogenaamde safe places kunnen uitwijken en het maken en uitwerken van een routeplan. Voor meer informatie hierover kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Daarnaast beschik ik over een Diploma Eerste Hulp+AED, Verbandleer en kleine ongevallen.  Kortom voor comfortabele reizen in uw eigen auto bent u bij mij op de goede plek.