Tarieven

Normaal Tarief D1 Niveau (06:00 - 00:00)

€ 35per uur

Nacht tarief D1 Niveau (00:00 - 06:00)

€ 40per uur

Normaal Tarief D2 Niveau (06:00 - 00:00)

€ 40per uur

Nacht tarief D2 Niveau (00:00 - 06:00)

€ 45per uur

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.


Tarief gecertificeerd directiechauffeur met bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Specificatie start-/eindtijd chauffeur
Het moment dat ik als chauffeur van huis vertrek is op de factuur de ‘Starttijd Chauffeur.’ ‘Eindtijd Chauffeur’ is wanneer ik als chauffeur weer thuis ben. Om eventuele problemen aangaande vertraging met het openbaar vervoer te voorkomen neem ik ongeveer een kwartier speling in mijn reisschema.

Luchthaven Service
Wanneer u gebruik maakt van de luchthaven service breng ik u in uw eigen auto naar elke gewenste luchthaven in Nederland. Ik breng uw auto vervolgens weer naar uw huis (of elke andere door u gewenste plek) en bij terugkomst sta ik met uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Prijzen van de Luchthaven Service zijn afhankelijk van de luchthaven waar het om gaat en of het om brengen en halen dan wel alleen brengen of halen gaat. Derhalve zijn de prijzen van de luchthaven service op aanvraag.

Feestdagen
De prijzen op feestdagen, zoals kerst en Oud en Nieuw, zijn op aanvraag.

Per factuur breng ik € 5 ritvoorbereidingskosten in rekening. Deze ritvoorbereidingskosten zijn voor mij een tegemoetkoming in de voorbereidingskosten. Denk hierbij aan telefoonkosten, tijd besteed aan mail en het maken van facturen. Uiterlijk een week na de gereden rit stuur ik u een factuur. Ik verzoek u vriendelijk deze twee weken na ontvangst te voldoen op rekeningnummer NL40 INGB 000 7704786 t.n.v. ‘Thijs Hofsteenge’ Amsterdam. Maakt u binnen een maand meerdere malen gebruik van mij als chauffeur ontvangt u de factuur maandelijks.